АЛАРМНИ СИСТЕМИ

Secura е есклузивен застапник за Балканот на реномираниот израелски бренд Pima Alarms, www.pima-alarms.com.

Pima e единствениот израелски производител кои навистина се произведува во Израел. Pima постојат 27 години и продаваат во над 50 земји и се макет лидери во многу земји. Во Израел Pima со својата продажба со години држи 70% од пазарот поради константниот квалитетот и силната техничка поддршка која им ја даваат на своите клиенти.

За својот врвен квалитет производителот дава гаранција од 3 години!

Showing all 2 results