ВИДЕО НАДЗОР [CCTV]

Secura е есклузивен застапник на Балканот на најголемиот израелски бренд кои произведува опрема за видео надзор, Provision ISR.

Компанијата произведува камери и видео рекордери повеќе од 25 години кои се одликуваат со врвен квалитет и издржливост. Оваа компанија е присутна во над 50 земји во светот и претставува многу ремониран бренд на светско ниво.

Provision ISR е единствениот бренд во Македонија кој како гарант за квалитетот на своите производи дава 2 годишна гаранција од денот на купување на производите. Тоа го оправдува влогот на оваа компанија во истражување и развој и малиот број на случаи на неисправност на опремата, и затоа Provision ISR силно верува во исправноста и трајноста на совите производи.

Showing the single result